20 лютого в офісі компанії «ХайдельбергЦемент Україна» відбулася зустріч членів Національного Журі конкурсу та представників шести відібраних команд, які приймають участь у 4-му виданні міжнародного науково-освітнього конкурсу the Quarry Life Award.

Керівники команд презентували присутнім наукові концепції та освітні заходи, які вони планують здійснити під час виконання своїх проектів. Впродовж обговорення представники команд отримали багато корисних порад від професійного та досвідченого Журі. Конкурсанти також мали змогу надихнутися на неймовірно креативні ідеї, переглянувши деякі презентації та оприлюднені матеріали переможців минулого видання.

3 проекти за науковим напрямком та 3 проекти за громадським напрямком будуть реалізовані на 3 кар’єрах компанії «ХайдельбергЦемент Україна», що розташовані у Дніпропетровській та Київській областях. Команди вже розпочали проектно-дослідницьку роботу над проектами, яка триватиме до 20-го вересня 2018 р. До складу команд входять багато різнофахових спеціалістів серед яких студенти, вчителі, експерти, наукові співробітники та професорсько-викладацький склад вищих навчальних закладів, представники громадських природоохоронних організацій та в.о. директора ландшафтного парку.

Попереду на конкурсантів чекає декілька місяців плідної роботи в межах проектів, багато наукових досліджень та польових виїздів, чимало різноманітних освітніх заходів, експедицій та екскурсій, що безумовно сприятиме формуванню екологічної свідомості, новим науковим здобуткам та підвищить рівень обізнаності щодо біорізноманіття на видобувних ділянках нашої компанії.

Пізнаємо разом рідний край, з відкритим серцем до природи!